In den Biertuyn BBQ                                        

Het themafeest In den Biertuyn werd in 2010 voor het eerst gehouden. Met dit themafeest werd Huyse den Bourgondier officieel geopend. De eerste editie stond tevens in het teken van het robijnen huwelijk van de heer en mevrouw Nederpel

Tijdens deze eerste editie van In den Biertuyn was een keur van bekende en minder bekende speciaal bieren aanwezig. De diverse aanwezige bieren werden overzichtelijk aangegeven op de Bierkaart. Naast de diverse speciaal bieren waren alle kopstukken van La Trappe, de enige trappisten brouwerij van Nederland, aanwezig. Inclusief het op dat moment exclusieve bier La Trappe Isid 'Or. Dit amberkleurige trappisten bier werd in 2009 voor het eerst gebrouwen naar aanleiding van het 125 jarige bestaan van de La Trappe brouwerij.

Tijdens het tweede rondje bier werd het bruidspaar verrast met het uitreiken van de reisbescheiden voor een reisje naar  Oostenrijk. In samenwerking met NANIPAMANIRIKI vlieg & treinreizen werd een onvergetelijke treinvakantie naar  de Oostenrijkse plaats Spittal an der Drau aangeboden. Dit plaatsje ligt op slechts een kort bustochtje verwijderd van Millstatt alwaar de eerste huwelijksreis naar toe ging. (voor meer informatie over het genoemde reisbureau kijk op de pagina met links)

Klik voor de affiche, de bierkaart en de foto's van dit evenement op de onderstaande links

 

Bierkaart In den Biertuyn 2010

Affiche In den Biertuyn 2010

Fotos In den Biertuyn 2010

 

 

Terug

 

In den Biertuyn 2010