In den Biertuyn BBQ                                        

Tijdens het eerste In den Biertuyn in 2010 werd er  al van uitgegaan dat dit een jaarlijks terugkerend evenement bij Huyse de Bourgondier zou worden. In 2011 was In den Biertuyn dan ook terug en "specialer" dan het bier geschonkern tijdens de 2010 editie.

Voor de 2011 editie werd de traditie van het speciale bier doorgezet en doorgepakt: In den Biertuyn 2011 kreeg een thema mee. Vanaf deze editie zou het evenement niet meer op zich staan maar zou elk jaar gekoppeld worden aan een thema. Het eerste thema van In den Biertuyn betrof Trappisten- en Abdij bieren. Naast alle Trappistenbieren was er een keur aan Abdijbieren op de bierkaart aanwezig.

Naast de Trappist en Abdij  bieren waren er ook diverse hapjes in de vorm van Trappisten en Abdij kaasjes en worstjes aanwezig.

De gasten werden verder  verwelkomt met het zeer exclusieve bier van de Trappist van Westvleteren. De drie verschillende Westvleteren bieren werden in proefglaasjes als aperatief genuttigd.

Bovendien waren de gasten blij verrast met de verschillende stoofpotten en witlof uit de oven die geserveerd werden.

Verder werd het een ieder gemakkelijk gemaakt om het bier van zijn smaak uit kiezen door het Huyse den Bougondier "Bieren Naaschlagwerk"

Hierin stonden alle 44 bieren, die tijdens In den Biertuyn 2011 geschonken werden, met elk hun specifieke smaak omschreven.

Klik voor de affiche, de bierkaart en de foto's van dit evenement op de onderstaande links

 

Bierkaart In den Biertuyn 2011

Affiche In den Biertuyn 2011

Fotos In den Biertuyn 2011

Terug

 

In den Biertuyn 2011