In den Biertuyn BBQ                                        

Het in 2011 ingeslagen pad om aan In den Biertuyn elk jaar een thema te hangen werd bij deze editie al duidelijk in de aanloop naar het evenement. Lang voor het thema bekend werd gemaakt stonden er al diverse vragen op de website die het thema enigszins aangaven...

Op de website ontwaarden men namelijk al de volgende vragen:

Altijd al willen weten hoe het eerste echte (zeg maar Oer-) bier gesmaakt heeft? Of altijd al met Ramses van een heerlijke Tripel willen genieten? In de 7e Hemel willen zijn met een heerlijk bier? Of willen weten wat een Belgische Pilaarbijter nu eigenlijk  proeft?

De vragen verwezen allemaal naar namen van bieren en brouwerijen welke tijdens de 3e editie van In den Biertuyn te verkregen waren. Echter waren het zulke speciale bieren dat van elk bier er slechts  1 voorradig was. (kijk voor de complete lijst met bieren op de link hieronder!)

Het thema van deze editie was dan ook: Real Special Beers meets Pub Food

Dus ook voor de hapjes, naast uiteraard de kaas, die op tafel kwamen was er dit jaar een thema: namelijk allerlei hapjes welke vaak terug te vinden zijn in een Engelse pub. Onder andere de hamburgers en de fish, zonder chips, vonden gretig aftrek bij de aanwezigen.

Sedert deze editie waren ook de Huyse den Bourgondier  onderzetters te bewonderen. De onderzetters dragen uiteraard het Huyse den Bourgondier logo.

Klik voor de affiche, de bierkaart en de foto's van dit evenement op de onderstaande links

Bierkaart In den Biertuyn 2012

Affiche In den Biertuyn 2012

Fotos In den Biertuyn 2012

 

 

 

 

Terug

 

In den Biertuyn 2012