In den Biertuyn BBQ                                        

Al maanden liep er een prijsvraag ivm het thema van in den Biertuyn 2013, maar nog steeds was het thema in raadselen gehuld...wat was er nu toch met die natte schoenen, wat was er nou gewonnen...en wat had die Michael Jackson er toch mee te maken...? uiteindelijk ging het doek opzij en was daar het thema...Award Winning Beers...de familie Pegels ging er uiteindelijk met de prijs vandoor ondanks dat het exacte thema niet geraden werd. Het was sowieso de familie Pegels die de meest inzendingen deed en ze zaten dan ook met de oplossing: "Bieren die een onderscheiding en/of prijs hebben gewonnen" het dichtste bij...doordat niemand met de engelse vertaling van de inzending van de familie Pegels kwam, gingen zij er uiteindelijk vandoor met een lekker bierpakket. Voor de oude paginas welke vr In den Biertuyn 2013 online stonden kunt u hier klikken

Op de kaart de kaart waren allerhande toppers uit bierenland aanwezig. Verdeeld over 2 verschillende kaarten, de gouden en zilveren medailles, en vanuit diverse bierevenementen van over de hele wereld. het kiezen van een biertje was dit jaar ook  anders als anders. Op de bierkaarten waren alleen de medailles en omschrijvingen van de bieren te zien. Men kon dus niet uit gaan van een bekende, of juist onbekende naam. Dit bracht een aantal aardige verrassingen voor de genodigden. om de diversiteit van de bieren zo groot mogelijk te houden was er ook dit jaar maar weer 1 flesje van elk bier aanwezig.

Uiteraard werden de gasten ook verwend met diverse lekkere hapjes. En voor de echte trek werd er tegen de avond wraps geserveerd. De gasten konden zich behoorlijk uitleven met het vullen van hun wrap. Er was een pan met kip, een met gehakt en een met groente. En uiteraard ontbraken de mais en de diverse sauzen niet. De wraps werden dan ook bijna zo heet gegeten als dat deze werden opgediend!

Klik voor de affiche, de bierkaart en de foto's van dit evenement op de onderstaande links

 

Bierkaart In den Biertuyn 2013

Affiche In den Biertuyn 2013

Fotos In den Biertuyn 2013

 

 

 

Terug

 

In den Biertuyn 2013