In den Biertuyn 2015

De verbouwing van Huyse den Bourgondiƫr was net op tijd afgerond voor het 6e In den Biertuyn. Tijdens deze editie werden de gasten gevraagd om de strijd aan te gaan!

De bierkaert was opgedeeld in een linker en een rechterzijde. Van beide zijden van de kaart werd een biertje gekozen waarna deze, tegelijk voor de neus van de gast, de strijd met elkaar aan gingen. Het thema van In den Biertuyn 2015 was dan ook The Battle.Aan de linker zijde van de kaart stonden de algemeen bekendere bieren, aan de rechterzijde de wat onbekendere.

Hierdoor ontstond er min of meer automatisch de Battle "Bekend tegen Onbekend" op de kaart waren de bieren ook onderveerdeeld in verschillende bier typen en waren de percentages van de verschillende bieren aangeven.

Hierdoor waren de thema's voor de battles bijna eindeloos. "Blond vs Donker", "High Alcohol vs Low Alcohol", "Fruit vs Fruit", "Tripel vs Tripel Hop" om er maar een paar te noemen.

 

Bij een battle hoort uiteraard een winnaar en deze kwam dan ook, per battle, uit de bus door het invullen van het "The Battle proefformulier" dit, speciaal door Huyse den Bourgondiƫr ontwikkelde formulier gaf met het invullen van eenvoudige plus- of minpunten voor o.a. Looks, aroma en smaak, de winnaar van de battle aan.

Om nog eens terug te kijken naar het proefformulier kunt u hier klikken.

 

Klik voor de affiche, de bierkaart en de foto's van dit evenement op de onderstaande links

 

Bierkaart In den Biertuyn 2015

 

Affiche In den Biertuyn 2015

 

Foto's In den Biertuyn 2015